Ellinor Bergman

Tjugoåring. Fotograf. Äventyrare.
Driver ett eget fotoföretag och jobbar deltid i butik samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran länder och funderar på vad jag vill göra här i livet. Här på bloggen delar jag med mig av vardagsbetraktelser och bilder från mina plåtningar.

Länktips
laurel & quist · Ben Trovato · Leo Green · Alicia Swedenborg · Annika Svenmarck · Elin Ivemo ·

Johannesbergskuskarna

Postat den 2011-08-28 · 2 kommentarer
Var iväg till Johannesberg på körtävling med min kära mor som skulle promota sitt företag Sprightly genom att sponsra lite klasser med kylbandage och ridhandskar. Det var lite sådär halvsegt som åskådare eftersom det var ett par fem minuter mellan ekipagen, samtidigt som det ofta var ett rätt segt tempo i själva hindren. Men det var helt klart kul att vara där och titta.


Gammalt

Postat den 2011-08-27 · 0 kommentarer
Jonas Hagy

Det har varit lite usel uppdatering här känner jag, så jag slänger upp en bild som jag inte har lagt upp tidigare men som jag faktiskt insett är rätt bra. De senaste 8 dagarna har jag jobbat, jobbat och jobbat lite till och faktiskt varken haft lust, ork eller tid till att plåta. Vi får väl se om det blir ändring på det!

Tynningö

Postat den 2011-08-17 · 0 kommentarer
Vi åkte till Tynningö igen för en andra liten minisemester, men den här gången stannade vi hela två nätter. Vi hann med att baka pizza, bada i havet och i insjön, spela en massa kort, utmana varandra på Monopol, titta på stjärnorna, grilla, titta på film, hugga ved till brasa, elda som tusan och dricka gott vin. Jo tack, en jävligt fin semester.


Minisemester

Postat den 2011-08-08 · 0 kommentarer
Lyckades byta bort ett par dagar på jobbet så att jag kunde åka på en liten semester med järngänget. Våra två dagar i Stockholms skärgård var solfyllda, lugna och väldigt, väldigt trevliga. Att komma hem igen och gå till jobbet kändes inte lika roligt.

langnö

Instagram

Postat den 2011-08-03 · 2 kommentarer
Bloggen har fått ett nytt utseende nu, hoppas att det inte ser helt knasigt ut för någon!

Det har varit långt mellan uppdateringarna men jag har knappt rört kameran på två veckor, istället har jag använt mig av telefonens kamera och postat bilder flitigt på Instagram. Där heter jag Bergman, följ mig gärna!