Ellinor Bergman

Tjugoåring. Fotograf. Äventyrare.
Driver ett eget fotoföretag och jobbar deltid i butik samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran länder och funderar på vad jag vill göra här i livet. Här på bloggen delar jag med mig av vardagsbetraktelser och bilder från mina plåtningar.

Länktips
laurel & quist · Ben Trovato · Leo Green · Alicia Swedenborg · Annika Svenmarck · Elin Ivemo ·

Lussebak och julmusik

Postat den 2011-11-30 · 0 kommentarer
Nu när det lackar mot jul så måste man ju bara ha ett stort lussebak! Med massa jullåtar i bakgrunden och glögg i glasen bakade vi lussekatter, lussehästar och lite obscenare lussebakelser. Tidernas största lussebulle lyckades vi även få till!


Solnedgång 2008

Postat den 2011-11-16 · 0 kommentarer
Jo tack det var ett tag sen den här bilden togs, men jag har alltid tyckt om den. Och just nu tycker jag om den extra mycket för det får mig att tänka på att jag faktiskt om två och en halv månad sticker och backpackar och kommer att få se en massa fina solnedgångar! Och mängden bilder jag kommer ta!

solnedgång sunset

Backpacking 2012!

Postat den 2011-11-10 · 3 kommentarer
Biljetten är bokad! Den första februari drar jag och Emma iväg i minst 6 månader för att leva backpackerliv, en enkel till Bangkok är bokad men resten är rätt öppet. Planen är dock att se Thailand, Malaysia, Bali och Singapore i Asien, därefter drar vi till Nya Zeeland där vi bilar i 3-4 veckor innan vi styr kosan mot Australien!

Lite Asienbilder från tidigare resor: