Ellinor Bergman

Tjugoåring. Fotograf. Äventyrare.
Driver ett eget fotoföretag och jobbar deltid i butik samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran länder och funderar på vad jag vill göra här i livet. Här på bloggen delar jag med mig av vardagsbetraktelser och bilder från mina plåtningar.

Länktips
laurel & quist · Ben Trovato · Leo Green · Alicia Swedenborg · Annika Svenmarck · Elin Ivemo ·

Vild och galen

Postat den 2010-06-29 · 0 kommentarer
Ibland har man sådana där knasiga idéer som inte riktigt blir sådär bra och grymma som man tänkt sig. Jag kan väl börja med och säga att jag aldrig, aldrig, aldrig borde bli MUA. Smink, styling och hår är verkligen inte mitt område. Nästa gång håller jag mig enbart till fotograferingen, så kanske hela resultatet blir bättre... ;-)
Här har vi alltså Róisìn igen, men lite mer crazy!


Midsommarafton

Postat den 2010-06-27 · 0 kommentarer
Midsommaraftonens morgon började för mig redan kl 6, eftersom jag blivit tvingad av föräldrarna att plocka upp dom på Arlanda efter 3v semester i USA (pappa hotade med att gömma bilnyckeln om jag inte var på plats). Efter det åkte vi ut till Muskö och till min gammelmorfars ställe där vi firade en trevlig midsommar med en del av släkten. Kubb och Boule spelades och vi åt en god midsommarmiddag.


Fröken Taylor

Postat den 2010-06-26 · 0 kommentarer
Har haft en jättetrevlig plåtning med en kär kompis till mig; Róisìn Taylor. Jag hade en idé i huvudet hur jag ville göra det, men som med allt annat blir det väl aldrig riktigt som man har tänkt sig! Men jag är nöjd iaf och jag tycke Róisìn gjorde ett bra jobb trots mina något luddiga förklaringar. Innan vi satte igång med sminkning och kostymering tog vi några vanliga bilder.Från risbuske till frisyr

Postat den 2010-06-22 · 0 kommentarer
Pratade allvar med mig själv och släpade iväg mig till frissan. Trots att det svider i plånboken varje gång så finns det en gräns på hur länge man får gå med risigt hår utan att göra något åt det, jag kände att jag hade nått min. Jag tyckte dock riktigt synd om min frisör, det kan inte vara lätt att försöka rädda något som inte går att rädda. Mest synd tyckte jag dock om henne när hon skulle försöka få fram lockarna i mitt hår; snacka om att det var dömt att misslyckas redan från början! Värre råttbo får man nog leta efter! Efter att ha tvättat håret och stylat det själv är jag nu nöjd med min nya frisyr
.
Före!Efter!

Ponny SM!

Postat den 2010-06-18 · 0 kommentarer
Reprting live från Ponny SM! Sitter här på Runstens gård där årets upplaga av Ponny SM hålls. Jag och Lovisa är officiella fotografer under eventet och vi befinner oss här på plats och skriver ut bilder. Som vanligt går det inte smärtfritt till när vi har tält; blåsten har redan fällt omkull det en gång och vi tvingades att ta ner alla väggar förutom en (vilket är underbart nu när det småregnar och är kallt!). Jag hoppas på betydligt bättre väder resten av helgen!


Ett regnigt Ryttarstadion..

Postat den 2010-06-15 · 1 kommentarer
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men samtidigt vill jag inte spotta ur mig dåliga inlägg när jag känner mig omotiverad, det var inte därför jag startade den här bloggen. Knappt en månad har gått och jag har hunnit med en del, bland annat att ta körkort! Hurray, hurray, klapp på axeln. Jag hade en supertrevlig vistelse i London som jag aldrig, aldrig kommer att glömma. Dessutom har Lovisa och jag kommit igång nu med vårt företag Equus Photo; i helgen var vi officiella fotografer under Lilla Ryttarspelen på Ryttarstadion då vi även sponsrade alla klasser.

En klaffsig dressyrbana..