Ellinor Bergman

Tjugoåring. Fotograf. Äventyrare.
Driver ett eget fotoföretag och jobbar deltid i butik samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran länder och funderar på vad jag vill göra här i livet. Här på bloggen delar jag med mig av vardagsbetraktelser och bilder från mina plåtningar.

Länktips
laurel & quist · Ben Trovato · Leo Green · Alicia Swedenborg · Annika Svenmarck · Elin Ivemo ·

London Calling

Postat den 2011-04-27 · 0 kommentarer

Min resa i filmform

(Farmor, fungerar inte ljudet så måste du starta om datorn..)

Hanna

Postat den 2011-04-24 · 1 kommentarer
Hanna @ Hampsted Heath, Londons härligaste park. Det var hos den här damen jag bodde under min vistelse, i en av världens trevligaste städer, och vi hade en hel del spontana plåtningar. Det blir lätt så när man är kompis med en snygg människa.

hanna lingman fotograf ellinor bergman
hanna lingman fotograf ellinor bergman

Untitled

Postat den 2011-04-20 · 1 kommentarer
Jag och Helena vandrade runt i slaktområdet vid Globen samt i Skogskyrkogården i måndags, vilket blev en väldigt varm men trevlig liten utflykt. Tanken var att ta landskapsbilder men jag är nog faktiskt ändå en porträttfotograf. Så det så.


London Calling, yes, I was there too

Postat den 2011-04-17 · 2 kommentarer
Har efter nästan en hel vecka i London kommit hem till ett lite kallare Sverige. Men det är sol och fint väder så det är rätt okej ändå. I London hade jag det oförskämt fint med strålande sol nästan varje dag och många plusgrader över nollan. Det var sommarfeeling så det sjöng om det!