Ellinor Bergman

Tjugoåring. Fotograf. Äventyrare.
Driver ett eget fotoföretag och jobbar deltid i butik samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran länder och funderar på vad jag vill göra här i livet. Här på bloggen delar jag med mig av vardagsbetraktelser och bilder från mina plåtningar.

Länktips
laurel & quist · Ben Trovato · Leo Green · Alicia Swedenborg · Annika Svenmarck · Elin Ivemo ·

Drottningholm

Postat den 2011-03-31 · 1 kommentarer
Jag och Björn vandrade runt på Lovön och jag lyckades knäppa hela tre bilder. Inte så imponerande.

drottningholm fotograf ellinor bergman

Röda läppar

Postat den 2011-03-26 · 1 kommentarer
Mycket självporträtt blir det, men jag har inga direkt andra bilder att lägga upp än. Jag hade egentligen tänkt ta lite bilder på min nya tatuering igår, så jag riggade kameran på stativet och fipplade, men tusan vad svårt det var att få med armen på bild. Så efter ett tag gav jag faktiskt upp och tog några porträtt istället.

ellinor bergman

Lunch

Postat den 2011-03-16 · 1 kommentarer
Såhär såg min lunch ut idag. Lite vardagslyx i form av pannkakor, rabarberglass och frysta hallon. I övrigt har jag suttit med datorn i knät och försökt plugga hela dagen, vilket inte är det lättaste när man har en sällskapssjuk hund som slår med tassen på tangentbordet så fort man slutar klappa henne. Läraren blir nog inte helt glad om jag lämnar in rapporten i det här skicket: 
Uppdrag
Uppdrsdsfdaget bestgsegegod av att egta fram en bättre gewgewgoch mer använ WJdarvänlig wnfpgebbpats rörfg<dsgmgeirman Megega Rgeeör.Black and white

Postat den 2011-03-10 · 2 kommentarer

Lite bilder från ett jobb i lördags, tänkte väl ladda upp lite mer bilder så småningom som inte är lika beskurna.

Mio

Postat den 2011-03-02 · 2 kommentarer
Björn, min arbetskamrat och fotomodell till en reportageuppgift i skolan, och jag drog till en hundgård med Mio, en tollare som Björn vaktar åt sin bror i 3 månader. Där mötte vi en görhäftig Bearded Collie och en tryffelhund på 8 månader som Mio for runt med.